Zwangerschapsyoga

Met vertrouwen zwanger zijn, bevallen en moeder worden.

Zwangerschapsyoga is voor jou (en je partner) een positieve en een praktische ondersteuning wanneer je zwanger bent. Zwanger worden is een bijzondere en unieke ervaring. Je hebt een kindje in je buik dat groeit en dat wil je beschermen. Door je zo goed mogelijk te ontspannen tijdens de zwangerschap en je goed voor te bereiden, zal je met meer kracht en zelfvertrouwen de bevalling ervaren.

Voordelen van zwangerschapsyoga

Bij Yoga Leerdam word je begeleid door gediplomeerde zwangerschaps-yogadocenten.

zwangerschapsyoga 3Je leert:

  • Hoe je weeën kunt opvangen
  • Baringshoudingen
  • Persweeën
  • Overgave en ontspanning in de bevalling
  • En alle onderwerpen die jij belangrijk vindt of waar je meer over wilt weten.

Door zwangerschapsyoga behoud je souplesse en neemt je kracht toe, zodat je fit de bevalling in gaat. Dit kan in groepsverband of wil je individuele begeleiding dan is dat ook mogelijk.

Door wie gegeven

Esther de Ridder is zwangerschapsyoga-docent. De lessen bestaan uit een combinatie van theorie rondom zwangerschap en bevalling. Tevens doet ze elke les verschillende yoga-oefeningen om het lichaam soepel en ontspannen te houden. 

 

Esther de Ridder

Esther de Ridder

Mijn naam is Esther. In de afgelopen 12 jaar ben ik werkzaam als mindfullnesstrainer, reiki-leraar en yogadocent. Ik geef yogalessen, reikibehandelingen en cursussen, workshops en tweedaagse retraites.

Toen ik zwanger was van m'n tweede kindje 4 jaar geleden, ben ik zwangerschapsyoga gaan studeren en vanaf toen ook zwangerschapsyogalessen gaan geven. Vanaf medio april 2022 kun je bij mij yogales volgen op De Oase in Nieuwland. 

Voor mij is de zwangere tijd een tijd van grote veranderingen en ik vind het mooi om aan de zijlijn met jullie mee te lopen en te ondersteunen via yoga.
 
Naar de website van Zwangerschaspsyoga Nieuwland.
 

 

yogaleerdam

Yoga Leerdam
Bezoekadres: De Oase • Geer 37 • 4243 JS  Nieuwland
Postadres: Laantje van Van Iperen 61 • 4142 EP  Leerdam
M 06 156 207 80 
E info@yogaleerdam.nl